Van uitnodigen tot bedanken Wij regelen het voor je

Uitnodigen

Je event start met het uitnodigen van je gasten. VisitorControl helpt je hier mee. Van het begin tot het einde zorgen we ervoor dat je altijd alles onder controle hebt.

Ga aan de slag met een open inschrijving of laad eenvoudig een gastenlijst in voor genodigden. Is alleen nog maar de eventdatum bekend? Stuur dan een save-the-date om je gasten alvast op de hoogte te brengen!

Lees meer

Registratie

Laat je gasten zichzelf eenvoudig online registreren. Ga je niet voor een open inschrijving, laat je gasten dan aanmelden via een gepersonaliseerde uitnodiging per post of e-mail.

Jij bepaalt zelf wat je van je gasten wilt weten. Een introducé of betalingen toevoegen aan de inschrijving, je doet het in een handomdraai!

Lees meer

Check-in

Verwelkom je gasten met een check-in scan van het e-ticket. Met al onze apparatuur scan je eenvoudig mobiele en papieren tickets.

Onze scanoplossingen zijn aan te passen aan de huisstijl van je bedrijf of event. Maak het nog unieker met een stijlvolle gepersonaliseerde badge die ter plaatse wordt geprint.

Lees meer

Opvolgen

Benieuwd naar het verloop van je event? Bekijk de resultaten direct in het ControlPanel. Hier zie je precies wie er aanwezig was op je event.

Bedank je gasten na afloop of vraag hen hoe ze je event hebben ervaren via een online enquĂȘte. Uiteraard worden persoonsgegevens na je event automatisch verwijderd.

Lees meer