Leefstijlbijeenkomsten regio Oss, Uden en Meierijstad

Let op: op dit moment zijn de inschrijvingen gesloten. Mocht u toch willen deelnemen, kunt u een e-mail sturen naar info@huisartsenpraktijk.nl met vermelding van uw huisartsenpraktijk. Dan kunnen wij met u kijken naar de mogelijkheden.

U kunt zich hier inschrijven voor het totaalaanbod bloeddruk en leefstijl. U neemt deel aan 4 bijeenkomsten met een leefstijlcoach in een groep. U schrijft zich in één keer in voor een serie van 4 bijeenkomsten, zodat u in dezelfde groep blijft. 
Mocht u een van deze bijeenkomsten niet bij kunnen wonen, dan kunt u tijdens de eerste bijeenkomst in overleg met de leefstijlcoach een ander moment inplannen.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u geholpen, gecoacht en/of ondersteund naar een leefstijl die bij u past. Tussen de bijeenkomsten ontvangt u tevens online informatie op het gebied van leefstijl. Ook gaat u uw bloeddruk thuis meten met een bloeddrukmeter die u van ons ontvangt. U geeft deze metingen via Engage door aan de huisartsenpraktijk. Dat is gemakkelijk en snel. Uw praktijkondersteuner kan op die manier goed met u meedenken. Hierdoor hoeft u minder vaak de huisartsenpraktijk te bezoeken.

U dient zich pas in te schrijven voor de leefstijlbijeenkomsten nadat u de informatiefilm heeft bekeken met uitleg over het totaalaanbod bloeddruk en leefstijl in de regio.